Amok Draumr - anbefalinger liggeunderlag

Hjem > Hengekøyer > Draumr > Anbefalinger liggeunderlag

Hengekøya Amok Draumr er designet for og brukes sammen med et oppblåsbart liggeunderlag for optimal komfort og isolasjon. Dimensjoner: ca. 197 x 65 x 9 cm. Inne i hengekøya er det en lomme som holder liggeunderlaget på plass.


Isolasjon

Det er viktig å vurdere din bruk av hengekøya når du bestemmer deg for type liggeunderlag. Hvis du for det meste sover ute om sommeren, er et enkelt luftfylt liggeunderlag perfekt, og de finnes til rimelige priser. For soving ute året rundt anbefaler vi at du bruker et godt isolert liggeunderlag.

R-verdi (setter et tall på isolasjonsevnen): De fleste produsentene av liggeunderlag ment for camping oppgir en R-verdi. Dette beskriver liggeunderlagets isolasjonsevne og en høyere R-verdi betyr bedre isolasjonsevne. For vinterbruk er det å foretrekke å ha en R-verdi på ca. 4 og mer. For 3-sesongs bruk vår, sommer og høst vil en R-verdi rundt 3 som regel fungere bra. For camping om sommeren og i varmere klima kan du bruke et luftfylt liggeunderlag uten isolasjon.

Ta med et reparasjonssett

Husk alltid å ta med et reparasjonssett i ryggsekken. De fleste produsentene inkluderer et reparasjonssett når du kjøper et liggeunderlag.

Utstyret ble lagt i handlekurven