To deltidsstillinger kundeservice og salg

Frist: 08.02.2023

Ansettelsesform: Deltid, noen helger og sommer

Amok Equipment AS utvikler hengekøyer og utstyr for friluftsliv. Vi har vekstambisjoner og trenger din hjelp til å opprettholde førsteklasses kundeservice!

Arbeidsoppgaver:

  • Primært kundestøtte med oppgaver som blant annet besvarelse av e-post og chat, samt dialog med kundene i sosiale medier, produktomtaler og blogg.
  • Deltakelse på messer og arrangementer for markedsføring og salg noen helger i løpet av året. I første rekke i Norge, men også i Tyskland og Sverige om ønskelig.
  • Kreative prosesser hvor erfaring fra kundekontakt brukes til utforming av markedsføringsmateriale og planlegging av nye produkter. I Amok ser vi på kundeservice, salg, markedsføring og produktutvikling som en tett integrert helhet.
Om oss: Amok er først og fremst kjent for overnattingshengekøya Draumr som har vunnet internasjonale priser og blitt testvinner hos Tek.no og TV2 Hjelper Deg. Vi er etter hvert blitt en kjent aktør i Norge og satser fremover på å bli en betydelig aktør internasjonalt.

Vårt hovedfokus er innovasjon og kvalitetsprodukter, og super kundetilfredshet. Vi er en moderne bedrift som fokuserer på egne nettbutikker, gode teknologiske løsninger og kommunikasjon. Vi utvikler våre egne produkter, så her er det gode muligheter til å både følge og påvirke utviklingsløp.

Det viktigste for alle som begynner å jobbe hos oss er engasjement og vilje til å lære! Vi garanterer god opplæring og oppfølging underveis. Vi er 6 ansatte i Norge med kontor på Fornebu og 2 ansatte i Danmark.

Vi ser etter deg som: ▪ Ønsker å jobbe i et lite selskap med store ambisjoner ▪ Trives i kontakt med mennesker og ønsker å yte god service ▪ Løsningsorientert ▪ Snakker og skriver flytende norsk og engelsk, kan du i tillegg tysk eller svensk er det en bonus

Vi tilbyr: Arbeid i et lite og engasjert team med stor appetitt for friluftsliv. Amok har store planer for framtiden, så her får du sjansen til å skape norsk hengekøye- og friluftlivshistorie.

Omtrent 8 timer per uke med fleksible arbeidstider (her kan du jobbe før, mellom eller etter andre hverdagssysler). Messe- og arrangementhelger med mulighet for reising, og sommerjobb når våre faste ansatte er på ferie. Muligheter for hjemmekontor, så du trenger ikke være basert i hovedstadsområdet.

Tiltredelse så snart som mulig. Lønn kr. 185 per time / helgetillegg 50% ifb. messer og arrangementer.

Kontaktperson: Hanna-Christine Bygland Larsen hanna-christine@amokequipment.com

Utstyret ble lagt i handlekurven