Bli med på køye-til-køye-tur i 2023

11 Apr, 23 2 kommentarer


Sommeren 2022 gjennomførte Lengetur sine første hengekøyeturer, og i år gjentar de suksessen med én fire- og én seksdagers køyetur i mai og juli.To personer sitter i hver sin camo Draumr 5.0. Foto.

 


26. - 29. mai går turen til Krokskogen. Første dagen er det fokus på oppsett og bruk av hengekøya. Videre går turen til Plassedammen før siste natt tilbringes ved en førsteklasses utsikt fra Gyrihaugen. Siste etappe går tilbake til Kleivstua via det kjente juvet Mørkgonga.

23. - 28. juli starter turen ved Lygnasæter Hotell og ender opp i Totenvika ved Mjøsa. Turen gå i all hovedssak fra Totenåsstien, fra Lygnasæter og til Totenvika ved Mjøsa, men gjør noen snar- og omveier der det passer.

Alle deltakere bruker Amoks Draumr 5.0-hengekøyene. Dersom du ikke har egen Draumr 5.0 får du låne en helt kostnadsfritt. Lengeturs turledere er erfarne Amok-brukere, og vil gi deg en grundig opplæring i bruk av køyene.   

“Vi skal ikke sette noen rekorder, vi skal ikke være først fremme, vi skal ikke høyest, vi skal ikke være først til å gå i noen andres fotspor. Vi skal være ute, vi skal ha det trygt, vi skal mestre, vi skal lære” - Lengetur, 2023. 

Køye-til-køye-konseptet passer for de som liker å ta seg tid til å oppleve på tur. 

Mer info og påmelding her.Person sitter i en Amok Draumr 5.0 i camo. Foto.

 

Om Lengetur

I 2018 dro Tor-Gunnar Skibakk alene på tur med pulk gjennom Finnmark, med et mål om å være lenge ute på tur. Etter hjemkomst ville han dele sine tanker om å være på tur til andre turglade. Dette ble begynnelsen på tur- og kurstilbudet som er Lengetur i dag. 

Utover å dele sine egne tureventyr, avmystifiserer Lengetur uterom og inspirerer andre til å komme seg ut. Friluftsaktiviteter kan tidvis føles utilgjengelige og skremmende, spesielt hvis man er ny. Med et særlig fokus på det sosiale og tid til å nyte naturen, utvider Lengetur-gjengen tilgangen til friluftsliv på en uhøytidelig og avslappende måte. 

Mer info og påmelding her.2 tilbakemeldinger

Amok Equipment
Amok Equipment

18 Apr, 23

Hei Fabian,
Du kan ha med hund på tur. Du kan lese mer om det på Lengetur sine sider, her: https://lengetur.no/?page_id=1449

Team Amok

Fabian Brauer
Fabian Brauer

18 Apr, 23

Kan man ha med hund?😊

Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de dukker opp.

Utstyret ble lagt i handlekurven