Topp tre kortspill til leirplassen

23 Nov, 22 3 kommentarer

Uansett hvor koselig det er, vil en omgang kortspill raskt få frem et primitivt ‘killer instinct’ i selv de mildeste av oss.

For å smøre hjulene for dette stemningsskiftet, har vi valgt ut 52 av mange hundre bilder som dere har sendt til oss gjennom årene, og puttet dem på våre egendesignede spillkort. I den anledning spurte vi brukerne av det store internettet (dere) om tips til gøyale kortspill. Så her, mine damer og herrer, er Amok Tribes’ topp tre kortspill som du kan prøve i leiren på ditt neste eventyr:


Hjerter (instruksjonsvideo for å lære Hjerter)

500 (Fem Hundre) (instruksjonsvideo for å lære 500)

Idiot (instruksjonsvideo for å lære Idiot)


Så her er den: Amoks nye kortstokk! Det ultimate tilbehøret for hardbarkede hengekøye-fans som liker å ydmyke andre i kortspill. Eller for de som aldri blir lei av å se på magiske Draumr-bilder.


Merk: Alle nye Draumr-ordre får en gratis kortstokk med på kjøpet. Amok-kortstokken kan også kjøpes separat fra vår nettbutikk.3 tilbakemeldinger

Amok Equipment
Amok Equipment

14 Dec, 22

Kristine og Bendik – tall i alle fire hjørner er notert til versjon 2.0! Beklager til alle venstrehendte kortspillende Amok-fans der ute, vi lover å bli bedre.

Bendik S
Bendik S

30 Nov, 22

Støtter meg på Kristine Kolsrud sin kommentar, er venstrehendt selv og tall i alle fire hjørnene er sykt nice. Løsningen blir å lage viften opp ned, men det er slitsomt i lengden å drive å lese tallene opp ned.

Kristine Kolsrud
Kristine Kolsrud

29 Nov, 22

Kult! Kan jeg komme med et ønske for versjon 2.0 av kortstokken? Ha tall i alle 4 hjørner. Mange venstrehendte (der i blant meg) vrir korta motsatt vei og dermed ser vi ingen tall på de korta vi har på hånda…
Men uansett – digger AMOK-køya mi 😉

Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de dukker opp.

Utstyret ble lagt i handlekurven