Amok Draumr - vårt flaggskip

 • Hengekøya for deg som liker å sove godt og våkne opp uthvilt. I Draumr ligger du helt flatt på siden, ryggen og magen.

 • Draumr kan endres fra flat seng til sittende stilling. Du gjør den helt enkelt om til en stol ved å justere stroppene inne i hengekøya.

 • Liker du panoramautsikt? Draumr henger på tvers i forhold til tradisjonelle hengekøyer, noe som gir en fantastisk utsikt til naturen rundt deg.

 • Hengekøya har en egen lomme som holder liggeunderlaget ditt på plass. Liggeunderlagene som passer i Draumr kan også brukes i telt og på andre eventyr. Du trenger ingen spesialtilpasset 'underquilt' eller 'hammock pad'.

 • Praktisk flaskeholder og tilstrekkelig med lagringsplass.

 • De medfølgende trestroppene gjør opphenget lekende lett. Dryppstoppere hindrer vann fra å renne nedover stroppene og inn i hengekøya.

 • Integrert og meget slitesterkt insektsnett som beskytter godt mot knott, mygg og andre flygende skapninger. 3 glidere som kan brukes i begge retninger slik at du kan lage åpninger der du selv ønsker.

@elseremen

@woodsmen_official

@pal_bentdal

@isakknutsen1

@ina.vik

@ingridandreahj

Draumr 5.0 & Draumr Ultralight

Draumr 5.0 og Draumr UL har alle de samme funksjonene, men Draumr UL er laget av lettere stoffer og materialer. Begge variantene er tilgjengelige i standardlengde (SL) og ekstra lang (XL).
Draumr 5.0
Draumr Ultralight

Vekt hengekøye

SL: 1285 g

XL: 1390 g

SL: 850 g

XL: 905 g

Pakkvolum

SL: 3,8 l

XL: 4,0 l

SL: 2,1 l

XL: 2,2 l

Vektgrense

180 kg

120 kg

Pris

SL: Fra kr 2399,-

XL: Fra kr 2599,-
*avhengig av farge

SL: Kr 3399,-
XL: Kr 3599,-

Er du klar for å sikre deg skogens kuleste hengekøye? Klikk på “Kjøp Draumr” og vi kan nesten garantere at du ikke vil angre.

Ønsker du å lære mer om konseptet, vil vi anbefale at du tar en titt på siden “Ofte stilte spørsmål”.

Et komplett sett

 • Alle Draumr-hengekøyene leveres med opphengsstropper og myggnett. I tillegg trenger du et passende liggeunderlag. Vurder også tarp og aluminiumsstenger for å øke komforten ytterligere.

 • Et passende liggeunderlag er helt nødvendig. Liggeunderlaget gir hengekøya den nødvendige strukturen og komforten når du ligger flatt, eller sitter oppreist i stolmodus. Lær mer om våre liggeunderlag.

 • En tarp kan være helt avgjørende for en god turopplevelse. Tarpen vil beskytte både hengekøya og annet utstyr når det regner, gi ly for vinden eller skygge for sola på varme sommerdager. Se en oversikt over våre tarps.

 • Aluminiumsstenger - Både Draumr 5.0 og Draumr UL kan stives av i hode- og fotende. Bruk en passende gren eller pinne for å løfte myggnettet og skape bedre romfølelse. Ved å bruke våre aluminiumsstenger unngår du å etterlate deg spor i naturen, og du sparer også litt ekstra tid.

Utstyret ble lagt i handlekurven