Retur og bytte

{sist oppdatert 12. juni 2024)

100-dagers fornøydgaranti

Det viktigste for oss er at du oppnår akkurat det du har drømt om. Kom deg ut på tur i skogen og test om utstyret passer for deg og dine behov.

Amok-produkter er allsidige og har mange spennende funksjoner. Vi vil at du skal ha god tid til å teste ut og lære mye om utstyret du har kjøpt.

Vi gir deg derfor 100 dager til å bli ordentlig kjent med produktene før du bestemmer deg. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd etter 100 dager, kan du returnere ett eller flere produkt og få pengene dine tilbake.

Kan jeg sende alt tilbake, uansett?

Det aller meste, ja. Med noen unntak som presisert under*.

Vi vil at du skal oppleve normal bruk i de 100 dagene med åpent kjøp. Test produktene i sitt rette element. Dvs. at vi aksepterer manglende merkelapper, og en svak eim av autentisk bållukt er akseptabelt. Alt vi ber om er en ærlig tilbakemelding på tilstanden ved retur.

*Dersom du returnerer produkter med skader eller produkter det har blitt gjort endringer på, så har vi rett til å belaste deg med et gebyr for verdiforringelse av varen.

100-dagers returrett - hvordan returnere eller bytte

 1. Ønsker du å angre eller bytte størrelse eller modell skal det meldes til oss innen 100 dager etter at du har mottatt ordren din. Meldingen skal sendes til oss per e-post til support@amokequipment.com med:

  - Ditt ordrenummer (dette finner du øverst på ordrebekreftelsen du fikk på e-post).
  - En oversikt over varen(e) du ønsker å returnere og hvilke vare(r) du eventuelt ønsker å bytte til.
  - Informasjon om varen(e)s tilstand: ny/uåpnet eller demotestet (gi kort tilstandsrapport), samt eventuelt annen relevant informasjon.

 2. Mens du venter på svar: Rengjør, luft og tørk alltid produkter som har vært i bruk utendørs før de pakkes ned for sending.

 3. Vi betaler for returfrakten. Du vil motta en returlapp med Posten/Bring som skal klistres på pakken og sendes til oss.

 4. Normal behandlingstid for refusjon er 7 dager. I perioder med stor pågang kan behandlingstiden være noe lenger.

  Ta gjerne kontakt med oss på support@amokequipment.com for eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi er her for å hjelpe!

Utstyret ble lagt i handlekurven