Ofte stilte spørsmål om våre produkter

Her finner du brukermanualen til Draumr Double.

 

Draumr Double kommer i én størrelse og er designet rundt liggeunderlag med LW-størrelsen. Disse er 198 cm lange og 65 cm brede. Amok og mange andre produsenter lager slike underlag.

Sammenlignet med en Draumr-køye for én person i standardlengde (brukes med samme type LW-liggeunderlag), så vil Draumr Double oppleves som lengre. Draumr Double har to liggeunderlag i bredden og en midtdel som er utformet på en ny måte, dette gjør at underlagene komprimeres mindre. I kombinasjon med litt ekstra romslig fot- og hodeende gjør det at liggeflaten blir lengre og at køyen oppleves mer romslig sammenlignet med Draumr for én person i standardlengde.

Komfortgrense
Vi har satt komfortgrensen på Draumr Double til 190 cm. Med dette mener vi at den er komfortabel opp til 190 cm uten problemer. Vi har satt en høy standard for komfort, så om du er 195 eller 200 cm, så vil det fortsatt fungere, men du kunne godt ha tenkt deg 10 cm ekstra.

Husk at vi har 100 dagers prøveperiode, så du kan trygt legge inn en ordre og prøve ut om lengden passer for deg.

Draumr Double - user recommendation

Det er egentlig ganske enkelt! Det ligner veldig på å henge opp Draumr 5.0, så hvis du har gjort det før, er du allerede godt på vei 🚀

Men, her kommer den lille forskjellen: Du må være litt oppmerksom på vektfordelingen. Det betyr at du må justere høyden på stroppene etter hvor mye du veier i forhold til din hengekøyekompis. Enkelt sagt, hvis en av dere veier litt mer, må stroppen festes høyere på den siden. Det kan bety at ridgeline ikke alltid er helt rett, men det viktigste er at den er stram.

Her finner du en video som viser deg steg for steg hvordan du henger opp Draumr Double. Hvis du er mer typen som liker å lese og følge med på bilder, ikke stress, vi har en brukermanual for deg!

Draumr Double: 2,7 - 6 meter. Husk at avstanden må være minimum 3 meter dersom du bruker en Skjold tarp.

Draumr Double setup

Det enkle Draumr-opphenget er likt på Draumr Double. Den eneste forskjellen er at stroppene til Draumr Double er noe kraftigere og at de strekker seg mindre enn stroppene til vanlig Draumr. På Draumr Double er det også en rød og en grønn løkke av tau i hvert hjørne, der Draumr har løkker laget av tynne stropper.

En annen ting som er viktig å merke seg, er at det er viktig at ridgeline/mønesnor (det tynne tauet helt øverst på hengekøya) er helt stram på Draumr Double. Ellers gjelder det å justere opphenget på Draumr riktig avhengig av vektforskjellen mellom personene i køya. Prøv deg frem!

Ja, det må du! Draumr Double fungerer akkurat på samme måte som Draumr 5.0 når det kommer til å skape den gode liggeflaten. Det er de oppblåsbare liggeunderlagene, sammen med konstruksjonen av selve køya som gjør det mulig å ligge flatt. Draumr Double kan brukes med alle våre Fjøl LW (198 x 65 x9 cm) underlag, eller lignende underlag fra andre produsenter.

Hva mener vi med lignende underlag?
Se etter underlag med samme dimensjon. LW (Long Wide) liggeunderlag har som en industristandard stort sett samme dimensjon (189 x 65 x9 cm). Et par cm (i alle retninger) til og fra går fint. Ved større avvik i dimensjon vil du ikke kunne oppnå god struktur og dermed heller ikke optimal komfort.

Når vi sier at liggeunderlaget er viktig for å skape den flate liggeflaten i Draumr Double så er stivheten og konstruksjonen til liggeunderlaget viktige punkt. Rillene i underlaget må være langsgående. Underlag med riller på tvers blir ikke stive nok i Draumr Double. Skumunderlag og tynne selvoppblåsende underlag fungerer ikke.

Ja! Stolfunksjonen på Draumr Double er herlig - kan vi kalle det en sofa? 
Uansett! Det er enklest om du strammer stroppene i denne rekkefølgen: først midten ved beina, så fotenden ytterst, deretter midten ved ryggen og avslutningsvis ryggen ytterst. Fra sofa til seng? - gjør alt i motsatt rekkefølge.

Dersom du strammer stroppene for rygg-delen først er det fort gjort å skli nedover i køya, det gjør det vanskeligere å stramme stroppene for fotenden, så start med de nederste stroppene!

Sjekk ut denne siden fra bruksanvisningen vår! Og dersom du liker video bedre kan du se hvordan vi gjør om Draumr Double fra seng til sofa her

200 kg er maks vekt i Draumr Double. Denne grensen er satt mest med tanke på festepunktene og opphenget, ikke selve køya og stoffet i den.

Desto nærmere dere er anbefalt maksvekt desto mer oppmerksomme må dere være på festepunktene (om det er trær eller eget oppheng/stativ), og dere må være forsiktige med å stramme stroppene for mye. (Et veldig stramt oppheng vil ikke nødvendigvis gjør køya flatere, men det vil forsterke kreftene som virker på trærne og spennene på stroppene/køya.)

Maksimal vekt er 200 kg. Draumr Double kan også brukes av bare én person, så vektforskjellen mellom personene har bare betydning for oppheng av hengekøyen.

Om du planlegger å dra på tur alene anbefaler vi heller at du bruker Draumr for én person. Det å sove alene i en Draumr Dobbel fungerer, men er mer for de turene der turkompisen din må forlate leiren tidligere enn deg eller ikke kunne bli med i siste liten.

Skal du sove alene i Draumr Double må opphengsstroppen på den siden du sover på, henges mye høyere på treet. Køya vil ikke se symmetrisk ut da, men vekten din vil trekke siden din ned og den tomme siden av hengekøya mot deg. Du kan faktisk slippe unna med å kun bruke ett liggeunderlag i køya, men to vil gi litt ekstra stivhet og romfølelse.

Komfortmessig vil køya oppleves bedre og mer romslig når man er to i den - så den er ikke like god når du er alene som når man er to. Om vi skal sammenligne med en vanlig Amok Draumr for en person, så kan vi vel si at du kanskje får 80% av komforten når du sover alene i en Draumr Double.

Myggnettet vil være litt vanskeligere å ta på alene, innenfra, så vi anbefaler at du tar det på først, og lager en stor åpning foran, slik at du kan lukke det enkelt når du er i køya.

Tips: velg helst venstre siden sett innenfra køya - den røde - siden stolstrammere og myggnett justeres fra den siden). Vi anbefaler voksne eller den mest rutinerte brukeren å bruke den røde siden.

Vi anbefaler på det sterkeste at dere tester utstyret før dere drar ut på tur slik at dere unngår at første test blir midt på natta på en ukjent plass i skogen.. 

Hold fast i stroppene eller sidepanelene (ikke mesh-lommene!) inne i køya. Ta et steg bakover slik at dere står omtrent på linje med trærne køya henger fra, på hver deres side av køya. Med armen som vender mot midten av køya dytter dere køya ned og framover, samtidig som dere setter dere ned omtrent midt på køya. Det kan ofte være lurt å senke køya litt ved første test. 

Sjekk ut denne siden fra bruksanvisningen vår, eller denne videoen som viser deg hvordan vi gjør det. 

Nei, det er ikke nødvendig, men det kan oppleves enklere å samarbeide i starten, før man blir godt kjent med hengekøya. Sjekk ut denne videoen for å se hvordan vi gjør det!

Draumr Double har den samme myggnettingen som Draumr 5.0. Tre glidere gjør det enkelt å lage åpninger der dere vil, og å lage en "dør" i forkant. Stoffet til myggnettingen heter Ammolight 20 og er ekstremt sterkt. Det er det samme tekstilet som Draumr Ultralight er laget av!

Myggnettingen kan pakkes helt bort i en egen lomme når det ikke er i bruk. Myggnettingen ligger over ridgeline hele veien.

Bak hodene deres er det en liten lomme av elastisk stoff som inneholder hver sin strikk med krok i enden og en strammer. Når dere bruker stolmodus, eller bare vil løfte myggnettet litt ekstra høyt, festes kroken på det øverste tauet (ridgeline / mønesnor) og strammes litt opp.

Sjekk ut denne videoen for mer informasjon. 

Ja - det er det. Vi mener at Draumr Double fungerer fint opp til 190 cm høyde, om du er 195 så kan det kanskje kjennes litt trangt i hode/fotende. Selve køya/liggeflaten er ca 192 cm - selv om liggeunderlaget er 198 (det komprimeres litt i køya). Romsligheten i den doble køya gjør opp for en del av den manglende lengden for de over 190 cm.

To liggeunderlag i Draumr Double gjør også at man får litt ekstra stivhet og lengde (sammenlignet med Draumr 5.0 for en person) - så selv om disse to bruker samme LW-underlag, vil Draumr Double oppleves litt romsligere.

Draumr Double-stoppene er kraftigere og strekker seg mindre enn stroppene til vanlig Draumr. Dersom du bruker vanlige Draumr-stropper til Draumr Double vil det fungere, men du vil oppleve at de strekker seg mer og det blir litt vanskeligere å beregne hvor mye hengekøya synker ned under bruk. Det går derimot helt fint å bruke Draumr Double-stroppene til vanlig Draumr.

På alle våre køyer følger det med tilpassede opphengsstropper, så vi anbefaler deg å bruke det settet som følger med produktet.

Stroppene til Draumr Double er 300 cm lange. (Det er samme lengde som stroppene til Draumr 5.0)

Man merker den andre personen overraskende lite! Dette er selvsagt veldig subjektivt, så vi anbefaler alle å teste selv. Den andre personen fungerer som motvekt mot dine bevegelser, så for de aller fleste vil dette trolig ikke være en utfordring.

Ja! Både du og din henge-venn kommer til å holde dere tørre i Draumr Double under Skjold 10, men det er selvsagt litt mindre plass på sidene sammenlignet med Draumr.

Nja, Skjold Multitarp og Borg dekker akkurat over Draumr Double, så det er litt knapt i kraftig regnvær. Dersom dere skal på langtur eller værmeldingen er litt usikker så vil vi anbefale å ta med en større tarp.

Draumr Double er beregnet på å brukes med to underlag i LW-størrelse (198 x 65 x 9 cm), men XL-underlag kan brukes. Pump underlaget delvis opp, tre det inn i køya og brett den ekstra lengden ned under i fotenden før du etterfyller luft. Dette vil fungere helt fint, så man må ikke bytte til LW-underlag dersom man har et XL-underlag fra før. Etter vår mening scorer XL-underlag i Double 9,5/10 når det kommer til komfort.

Sjekk ut denne videoen der Jonas og Wille tester akkurat dette. 

Sklir spennen er det snakk om at spennen er feil vei, eller at stroppen er matet feil inn i spennen. Viktig at det "ser ordentlig ut" før man setter seg i køya.

Sklir stroppen på treet (eller mer sannsynlig en flatt overflate som en kraftig lyktestolpe eller et stativ i metall f.eks) - ta stroppen av og gå 2-3 runder rundt treet istedet for bare en runde. Det gir mer friksjon og vil låse stroppen bedre fast.

Bruk en pinne du finner i skogen! Gjerne en pinne som ikke er knusktørr og som har litt spenst.

Nei, det har vi ikke på agendaen per nå. Dette har flere grunner, som vi skal prøve å forklare under.

Alt innen produktutvikling bygger på kost/nytte og prioriteringer. Om vi lager en XL-variant vet vi av erfaring at mange vil kjøpe den, bare fordi den heter XL og er antatt "bedre". Dette vil for dem under 190 cm gå på bekostning av sittekomfort i stolmodus (nakkestøtten blir dårligere) og flathet (man får ikke flatet ut køyen skikkelig), samtidig som det øker materialforbruk, pakkstørreøse og vekt. I tillegg binder det våre kunder til å kjøpe XL-underlag som vi er alene om å selge. Det ville jo vært veldig bra for business for oss, men vi foretrekker at alle LW-liggeunderlagene som vi og andre produsenter har solgt, kan brukes i Draumr Double, og at inngangsbilletten til Draumr Double blir billigere for alle.

For en familie der en voksen er 190 cm og et barn er 150 cm, så vil den felles opplevelsen bli bedre i Draumr Double i LW-størrelse, enn om køyen var laget for XL-liggeunderlag. Barnet vil ikke ligge like flatt og vil få en mindre behagelig stolfunksjon dersom køyen blir for lang.

Dette er noe som ikke er like intuitivt og enkelt å forstå for mannen i gata, men noe som vi i Amok ser og merker veldig tydelig, og som de fleste kundene våre selv opplever når de får prøve Draumr og Draumr XL side om side og virkelig kjenner etter.

Det vil selvsagt finnes enkelt par eller venner der begge personer er over 190 cm. Disse kunne hatt ekstra plass i en Draumr Double XL, samtidig som vi mener at det går i en Draumr Double. Antallet dette gjelder, og målgruppen for Draumr Double, gjør at vi nedprioriterer disse for å sørge for at flest mulig får en felles opplevelse som er god, samtidig som vi hindrer at veldig mange må kjøpe ekstra liggeunderlag i XL-størrelsen. Vi er ikke de eneste som produserer LW-underlag, så alle dere som har et egnet LW-underlag fra Exped, Thermarest, Mountain Equipment, Big Agnes med flere - kan få benyttet dette i Draumr Double.


Kan også brukes med XL-liggeunderlag
Selv om Draumr Double er designet for liggeunderlag i LW-størrelse, så kan hengekøya brukes med BÅDE liggeunderlag i LW-størrelse (198x65 cm) og XL-størrelse (220cmx65). Et XL-underlag må da foldes nedover i fotenden for å få plass i lommen. Dette fungerer overraskende bra! Se video for mer informasjon.

Vi må dessverre skuffe deg. Draumr Double kommer ikke i UL, og vi har ingen planer om å lansere dette per dags dato.

Her finner du brukermanual for Draumr 5.0 og Draumr UL. 

 

Ja, det følger med opphengsstropper til alle våre hengekøyer. Slik fungerer opphengsstroppene: Draumr opphengsstropper   

Våre Draumr hengekøyer er designet for å brukes sammen med et passende liggeunderlag, og i samarbeid med hengekøya gir liggeunderlaget den unike flate liggestillingen, og den nødvendige strukturen. I en Draumr hengekøye trenger du ikke underquilt ettersom liggeunderlaget isolerer nedenfra og holder deg varm. Hengekøya kommer med en egen lomme som holder liggeunderlaget ditt på plass.

 

Se video av hvordan du pumper opp liggeunderlaget her  

Se video av hvordan du tømmer liggeunderlaget for luft og pakker det sammen her 

 • Myggnett: Helt nytt design, bedre kvalitet og funksjon. 3 glidere gjør det enklere å åpne og lukke myggnettet der du måtte ønske. Fargen er mørkegrå og grenser mot det svarte.
 • Oppbevaring: Avtagbar pakkpose som kan festes inni køya
 • Vannstoppere for å hindre at vann renner inn i køya via stroppene
 • Draumr 5.0 har mer plass i fotenden og lavere vekt enn forgjengeren
 • Du ligger like flatt og stolfunksjonen er lik som i Draumr 4.0.

Klikk her for en introduksjon til: Draumr 5.0 

Du bør velge Draumr 5.0 i standard lengde dersom du er under 180cm. Er du mellom 180-210cm vil Draumr XL passe deg best. 

Se vår utfyllende størrelsesguide her: Størrelsesguide 

 • Hengekøyene er helt like både når det kommer til størrelse og funksjoner
 • Draumr UL er en ultralett versjon av Draumr 5.0 og er laget av lettere materialer.
 • Maksimal vektgrense for Draumr 5.0 er 180kg, mens den for Draumr UL er 120kg.
 • Draumr 5.0 vil gi noe mer vindbeskyttelse enn Draumr UL, men det ultralette UL-stoffet gjør hengekøya nesten gjennomsiktig, og det synes vi faktisk er ganske unikt;)

Klikk her for å se våre nyeste produkter: Våre nyheter! Draumr 5.0, UL, og mer.   

 

 • Vekt og pakkvolum: Draumr UL pakker og veier mindre enn Draumr 5.0. Dersom dette er viktig for deg kan det være lurt å vurdere Draumr UL.
 • Slitestyrke: Draumr UL er en solid hengekøye, men når det er sagt, er Draumr 5.0 laget av kraftigere materialer enn Draumr UL, og er derfor noe mer robust. Dersom slitestyrke er det viktigste for deg, anbefaler vi å gå for Draumr 5.0.

I de fleste tilfeller er skader på våre hengekøyer knyttet til uhell som f.eks kontakt med skarpe gjenstander, glør fra bål o.l. Uavhengig av hvilken køye du velger er det viktig å utvise forsiktighet når du henger opp og pakker ned hengekøya før og etter bruk.

 

Stengene følger med hver Draumr-køye (fra og med februar 2024). Også tilgjengelig separat, enten som reservedel, eller til deg som ikke har disse enda.
 
Disse stengene er designet for å forbedre din hengekøyeopplevelse. Hovedfordelene er at de løfter myggnettet og gir deg mer plass inne i køya.
 
Men nei, du må ikke ha med stengene for at hengekøya skal fungere. Køya kan brukes uten (mindre romslig følelse), og pinner fra naturen vil kunne gjøre samme nytten.
 
Når det er sagt - ved å bruke de medfølgende aluminiumsstengene kan du spare tid og ferdes sporløst. Så ta de gjerne med i sekken om du ikke er gramjeger.

 

Sjekk ut denne videoen for tips til hvordan du kan sette inn aluminiumsstengene, og hvordan du ikke bør gjøre det: Slik setter du inn aluminiumsstengene   

Her må du prøve deg litt frem for å finne den metoden som passer best for deg. Ta en titt på denne videoen for litt inspirasjon: Hvordan komme inn i din Draumr hengekøye    

 

Hvis du foretrekker skriftlige instruksjoner, finner du dette i vår brukermanual 

I videoen under finnes flere gode ideer. Vi håper du finner den måten som passer best for deg!

Hvordan komme inn i soveposen   

Ja, hengekøya kan vaskes, og vi anbefaler håndvask med en mild såpe før du henger den opp til tørk. Hengekøya bør ikke vaskes i vaskemaskin, og du bør ikke stryke eller tørke hengekøya i tørketrommelen.

Du finner også en vaskeanvisning på innsiden av pakkposen. 

Ta en titt på denne videoen for mer informasjon: Hvordan vaske din Draumr hengekøye  

Ja, alle våre liggeunderlag er skreddersydd for Draumr-køyene.

Våre LW-underlag passer i Draumr i standard lengde, mens XL-underlagene passer i Draumr XL. Se video av våre liggeunderlag her: Fjøl kolleksjon - 2021 

 

Nei, det anbefaler vi ikke. Riktig lengde på liggeunderlaget er nødvendig for best mulig funksjon og komfort. Et kortere liggeunderlag enn hva som er anbefalt kan føre til at liggeunderlaget sklir og du vil heller ikke kunne utnytte deg av hengekøyas fulle lengde.

 • Draumr 5.0 standard lengde: Kompatibel med alle våre Fjøl LW-liggeunderlag (198x65x9cm) eller tilsvarende liggeunderlag
 • Draumr 5.0 XL: Kompatibel med alle våre XL-liggeunderlag (220x65x9cm). Vi er de eneste som selger liggeunderlag som er 220cm lange. Så vidt vi vet. 

Dersom du har et liggeunderlag med langsgående luftkanaler, og ca. mål 198x65x9cm / 220x65x9cm (XL) kan dette brukes.

 • Tynne liggeunderlag eller skumunderlag er ikke egnet for å bruke i en Draumr-køye. Slike liggeunderlag er ikke stive nok, og vil ikke gi den nødvendige strukturen som trengs for å ligge flatt. Det vil i tillegg være veldig vanskelig å bruke stolfunksjonen.
 • Liggeunderlag med luftkanaler på tvers, eller luftceller er ikke optimale for bruk i en Draumr-køye. Du vil mest sannsynlig oppleve at hode- og/eller fotenden bøyer seg nedover, og du vil ikke få den ønskede flate liggestillingen.
 • Vi anbefaler å lokalisere lekkasjer ved bruk av såpevann. Se video her: Hvordan lokalisere lekkasje / reparere lekkasje? 
 • Har du Fjøl Winterlight eller Fjøl Ultralight? Sjekk at den svarte o-ringen og den grønne flappen i ventilen sitter ordentlig på plass før du leter etter eventuelle andre lekkasjer. 

 

 

R-verdiene vi har oppgitt er basert på tester gjort etter ASTM F3340-22 standarden. 

Ja, alle våre liggeunderlag kan brukes i telt og på bakken så lenge man er forsiktig og passer på at underlaget ikke kommer i kontakt med noe som kan føre til skader. Vi anbefaler å legge en liten presenning, bakkeduk eller lignende under liggeunderlaget dersom du skal sove direkte på bakken. Liggeunderlagene tåler å bli fuktige, men husk at de alltid må få muligheten til å tørke godt før de pakkes ned for oppbevaring. 

Over tid vil nok de aller fleste oppleve at tekstilet får noen felter som endrer farge eller blir misfarget. Dette kan skyldes at underlaget har vært i kontakt med blant annet svette, smuss eller fett fra huden. Du kan prøve å vaske bort flekkene med lunkent vann med en mild såpe (gjerne ullvaskemiddel), men vi kan ikke garantere at flekkene vil forsvinne helt. Heldigvis fungerer underlaget utmerket selv med slike bruksmerker. Husk å alltid la liggeunderlaget tørke godt før du pakker det ned for oppbevaring.

 

Skjold 10 - Mål

 

 

 • Skjold UL er et ultralett produkt, og veier kun 520g sammenlignet med vår Skjold 10 som veier 655g.
 • Skjold UL kommer i fargen “midnight blue”, mens Skjold 10 kommer i fargene “dark grey “ og “camo”
 • Begge tarps er solide og vanntette, og er begge er sydd på samme måte. Skjold UL er laget i ett litt tynnere tekstil, men er likevel nesten like robust som Skjold 10.
 • Velg den tarpen som passer best for deg basert på vekt, pakkvolum og farge.

Nei, det trenger du ikke, men en tarp kan øke komforten betraktelig når du er ute på tur. En tarp vil beskytte deg og utstyret ditt fra vær og vind og også gi skygge for sola på varme dager. Vår Skjold 10 tarp er en stor tarp, ca 10m2, og passer til alle våre Draumr-hengekøyer, samt Segl XL. 

Opphengssystem, barduner og plugger følger med. I tillegg følger det også med seam sealer da det i noen tilfeller er nødvendig å seam seale tarpen for at den skal bli helt tett.

 • Seam sealer må tørke i en del timer mens tarpen ligger utstrekt, det er en prosess fabrikken vår ikke har plass til eller tilbyr.
 • Skjold 10 er laget av et silikonbasert materiale som er det sterkeste og beste materialet som er tilgjengelig på markedet. Dessverre kan lekkasje gjennom søm på tarps laget av slike tekstiler alltid forekomme.
 • Skjold 10 leveres med en seam sealer som du kan bruke til å forsegle sømmen dersom dette er nødvendig. Tarpen blir da 100% vanntett!

Ta en titt på denne videoen: Hvordan sømforsegle din tarp?  

Ja, det er den! Skjold 10 er 30 % større enn den tidligere versjonen av Skjold, og dekker dekker omtrent 10 m2. 

Størrelse på tarp handler litt om smak og behag, samt om du forventer stiv kuling og snøstorm eller bare et lite regnskyll. Vi anbefaler likevel ikke tarps som er kortere enn ca 350cm (fra hode - til fotende) x 250cm (på tvers) til våre Draumr hengekøyer. Våre nye Skjold 10/Skjold UL tarps har målene 380x300cm og er 30% større enn tidligere modeller. Justering av størrelse er gjort etter flere tilbakemeldinger fra våre kunder som ønsket en noe større tarp. 

Ja, det kan du absolutt! Mange foretrekker å ligge diagonalt i hengekøya for flatest mulig liggestilling.

Ta overnattingen i Segl XL til ett nytt nivå:

 • Vurder innkjøp av passende myggnett
 • Isoler med underquilt eller liggeunderlag

Husk også at Segl XL egner seg perfekt på dagsturer i skogen eller hjemme i hagen. Se video her: Segl XL  

Vi produserer ikke egne myggnett til Segl XL, men vi vet at en del myggnett på markedet fungerer fint. Det viktigste når du velger myggnett er at du sjekker at det er langt nok. Det må være minimum tre meter langt.

 • Liggeunderlag: Det finnes spesialdesignede underlag for hengekøyer som Segl XL. Du kan også bruke et vanlig skumunderlag, reinskinn eller liknende. Her må du bare prøve deg litt frem.
 • Underquilt: Festes under hengkøya for isolasjon, og erstatter liggeunderlag eller liknende. Det finnes utallige modeller på marked. Google it;)

Ta kontakt med oss på support@amokequipment.com dersom du ønsker å kjøpe reservedeler. Enn så lenge er de ikke til salgs gjennom nettbutikken, men vi har det meste på lager og hjelper deg gjerne med å skaffe det du måtte trenge. 

Det er alltid lurt å la utstyret få luftet seg godt etter bruk. Vær spesielt nøye med å henge opp utstyr som er fuktig eller vått. Produktet vil ikke nødvendigvis råtne om det lagres fuktig, men det kan føre til dårlig lukt og misfarging - over lang tid vil det også kunne påvirke styrken i tekstilene.

Alle våre liggeunderlag er laget med isolasjon av syntetiske materialer, og kan trygt oppbevares i pakkposen. 

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på support@amokequipment.com hvis det er spørsmål du ikke finner svar på. Vi hjelper deg gjerne!

Utstyret ble lagt i handlekurven